SPN (Sourcing Professionals Nordic) är ett oberoende strategirådgivningsföretag. Vi har funnits sedan 2012 med rötterna i Stockholm och har kunder över hela Norden. Våra rådgivare har verkat inom de mest välrenommerade aktörerna på den globala sourcingmarknaden under de senaste 15 åren och har varit involverade i över 100 sourcinguppdrag.

Vår värdegrund är baserad på entusiasm, motivation, nyfikenhet och kreativitet. ”För SPN är ingenting omöjligt”. Motivation, delaktighet, entreprenörskap och engagemang hos våra rådgivare är en förutsättning för den höga kvalitet vi ständigt eftersträvar. Vår kultur är mycket samarbets- och teamorienterad. Respekt och långsiktighet i våra kundrelationer genomsyrar hur vi arbetar och hur vi formar både våra egna och våra kunders ekosystem.


Bertil Danared

"Rådgivarna på SPN har ett starkt fokus på vad som är det bästa för våra kunder. Det har i sin tur lett till att vi har byggt upp många förtroendefulla relationer med människor i spännande företag och organisationer."

Telefon: +46 76 319 14 10

bertil.danared@spnadvisory.com


Johan Berg

"SPN kombinerar fokus på strategiska frågor med en vilja att vara snabba och agila och säkerställa genomförande och transformation."

Telefon: +46 70 267 08 98

johan.berg@spnadvisory.com


Erik Gyllfors

"I SPN hittar jag de mest erfarna sourcingrådgivarna som täcker in både strategi, governance, hur man organiserar sig som beställare och hur man sedan får det att hända."

Telefon: +46 70 971 82 46

erik.gyllfors@spnadvisory.com


Patrik Jakesch Vahlberg

"På SPN är det roligt att alla konsulter jobbar nära våra kunder. Det gör att vi alla är med och skapar ett reellt värde, samtidigt som det är både utmanande och utvecklande på ett personligt plan."

Telefon: +46 70 526 99 16

patrik.jv@spnadvisory.com


Göran Francke

”På SPN nöjer vi oss inte med en genomförd upphandling. Vi är nöjda först när relationen mellan kund och leverantör fungerar smidigt. Nyckeln är samverkan människor emellan.”

Telefon: +46 70 369 70 50

goran.francke@spnadvisory.com


Tore Evang

"En väl fungerande supply chain bygger på förtroende, långsiktighet och samarbete. I SPN hittar jag medarbetare som förstår värdet av detta - erfarna rådgivare som utvecklar företagen till att hantera sin värdekedja och bli lönsamma."

Telefon: +46 76 397 52 00

tore.evang@spnadvisory.com

Stockholm

Stockholmskontoret ligger i Sankt Erikspalatset på Kungsholmen:
Sankt Eriksgatan 63, 3 tr
112 34 Stockholm
info@spnadvisory.com

Oslo

Oslokontoret ligger på Tjuvholmen nära Aker Brygge:
Tjuvholmen Allé 3
0252 Oslo
info@spnadvisory.com

Bli en del av vårt team

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med engagerade personer med en hög ambitionsnivå och som vill vara med och utveckla vårt företag och våra tjänster.